אוהבים גלידה? אוהבים קפה?
אז יש לנו את הפיתרון המושלם עבורכם!
גלידה קפה ביתית מ-2 מצרכים ובלי מכונת גלידה:
מצרכים:
- 1 מיכל של חלב מרוכז (400 מ”ל)
- 2 מיכלים של שמנת מתוקה 38%
- 1 כפית של תמצית וניל – לא חובה
- 1 מנת אספרסו – 30 מ”ל, מהקפה שאוהבים
אופן הכנה:
– בקערת מיקסר עם וו הקצפה, שמים 1.5 ממיכלי השמנת ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
– מוסיפים את החלב המרוכז ותמצית הוניל וממשיכים להקציף עוד דקה.
– מערבבים כוס אספרסו בדרגת חוזק שאוהבים עם מחצית ממיכל השמנת שנותרה ומוסיפים לתערובת החלב והשמנת המוקצפים. ממשיכים להקציף רק להטמעת תערובת הקפה.
– ו… זהו! יש לכם גלידת קפה מעולה שכל מה שצריך כדי להנות ממנה זה להעביר את הקצפת הזאת לתבנית, או למיכל, לכסות היטב בניילון נצמד ולמקפיא למשך הלילה
– ניתן להוסיף: אגוזים, פולי קפה מצופים שוקולד, עוגיות לפני הקפאת הגלידה להעשרת הגלידה
תהנו!